Over ons

Het bijzondere aan de hotels op Senior Comfort Hotels is dat ze geselecteerd zijn op een aantal voorzieningen die door de wat meer ervaren reiziger op prijs worden gesteld. Zo hebben alle kamers van deze hotels een aparte douche, zodat u niet in een badkuip hoeft te staan. En een parkeerplaats op maximaal 50 meter afstand van de receptie. En zijn de kamers bereikbaar zonder dat u trappen hoeft te lopen. En altijd een restaurant op de locatie van het hotel zodat u ‘s avonds niet meer de deur uit hoeft als u dat niet wilt. Plus vaak nog allerlei andere fijne voorzieningen die per hotel apart vermeld worden.

Zijn het dan hotels waar u alleen senioren tegen gaat komen? Bepaald niet: Er logeren gezinnen, jonge stellen en zakenmensen net als in ieder ander hotel. Ze bevinden zich in steden, aan het strand en op het platteland. Sommige zijn duur en andere weer goedkoop. Het zijn dus gewone hotels, behalve dat ze nèt over dat kleine beetje extra comfort beschikken die het leven van de ervaren reiziger aangenaam maakt.

Senior Comfort Hotels is geen boekingssite en ook geen hotelketen. De hotels op deze site zult u ook op veel andere plekken kunnen vinden. Boeken doet u direct bij het hotel zelf. Er zijn dus geen verborgen kosten, commissies, boekingstoeslagen of andere onaangename verrassingen.

Wij doen ons best om de informatie op onze site zo up-to-date mogelijk te houden. Alle hotels worden minstens eens per jaar gescreend, maar het valt niet geheel uit te sluiten dat er af en toe een hotel verbouwd wordt of van eigenaar wisselt en dat onze gegevens dan niet meer kloppen. Wij horen graag wanneer onze informatie te wensen overlaat, maar ook wanneer u een adres tegenkomt dat niet op onze site staat maar daar wel thuishoort!